Consiliul de Administrație ianuarie 2019

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 21 ianuarie 2019:

 

– aprobă cererea reprezentantului Asociației Animal Society privind accesul echipei în incinta UNMB pentru a desfășura, în perioada 4 – 6 februarie 2019, proiectul „No Stress with Four Paws”.

– în perioada în care ninge (și / sau există zăpadă pe acoperișul clădirilor) se interzice accesul mașinilor în curtea UNMB, cu excepția celor care au acces:
– în parcarea subterană
– în parcarea din fața Mediatecii
– în parcarea de la poarta de la intrare (vis-a-vis de sala „D.Lipatti”)

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 14 ianuarie 2019:

 

– aprobă solicitarea Fundației Culturale „Rememeber Enescu” privind încheierea unui parteneriat cu universitatea noastră în vederea organizării Concursului Național de Interpretare „Ada Ulubeanu”, ediția a IX-a (în perioada 1 – 3 martie 2019).

– aprobă continuarea parteneriatului dintre UNMB și Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, în vederea organizării preselecției pentru cea de-a XIII-a ediție a programului de burse SoNoRo Interferențe.
UNMB va asigura sala „George Enescu” în data de 17.02.2019, începând cu ora 10.30.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 7 ianuarie 2019:

 

– aprobă solicitarea Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR) privind continuarea proiectului Round Table București, în perioada solicitată. Conferințele-spectacol Round Table România, moderator prof.univ.dr. Valentina Sandu-Dediu, se vor desfășura în Studioul de Operă și Multimedia al UNMB. Acest sezon face parte din proiectul „100 de ani în 100 de concerte”, finanțat de Primăria Sectorului 1 al Municipiului București.

Comments are closed.