Cămin studențesc

Căminul Universității Naționale de Muzică din București este amplasat în strada General Berthelot nr. 8, la o distanță de 500 de metri (aprox. 6 minute de mers pe jos) de sediul UNMB. Această distanță oferă studenților care se cazează în cămin șansa de a ajunge în timp foarte scurt la cursuri sau orice altfel de activități programate în universitate. De asemenea, distanțele foarte mici față de cele mai importante instituții muzicale (Filarmonica ”George Enescu” – Ateneul Român, Societatea Română de Radiodifuziune, Opera Națională) reprezintă facilități de mare interes pentru studenții UNMB (care, de altfel, au acces preferențial la manifestările acestor instituții).

Căminul dispune de 209 locuri de cazare în camere cu 3, 4 și 6 paturi. Acestora li se adaugă cele 11 săli de studiu, bucătărie, sală de mese, spălătorie, uscătorie și o cameră de socializare. Exista conexiune la internet în fiecare cameră. UNMB asigură paza clădirii 24/7 prin personal specializat. Efortul administrativ este orientat – pentru toți ocupanții locurilor din cămin –  în direcția echilibrării utilității ofertei de cazare cu căldura unui spațiu care să poată îndeplini temporar rolul de gazdă primitoare.

Procedura de cazare și normele obligatorii în cămin sunt accesibile în Regulamentul de funcționare a căminului UNMB, aprobat de Senatul universitar în care reprezentanții studenților pot și aduc propuneri de modificare de fiecare dată când acest lucru se dovedește necesar.

Rulează videoul

Avizier

Contact Cămin

Șef Serviciu Administrativ-Social-Pază-PSI
Gabriel Robertino Selișteanu
Telefon: 0724 463 609
Email: robertino.salisteanu@unmb.ro