Burse

Universitatea Națională de Muzică din București este preocupată de susținerea materială pe care studenții o pot primi în vederea creșterii sau ca certificare a performanței lor academice. În acest sens, în afara tipurilor de burse reglementate la nivel național – burse sociale, burse de merit și burse de performanță – se acordă diverse forme de stimulare din fondurile proprii ale UNMB.

Din inițiativa asumată a Rectorului, d-na prof. univ. dr. Diana Moș, din 2018 se acordă anual Bursele de excelență ale UNMB. Procedura de acordare a acestora este menită să permită accesul la acest tip de burse tuturor studenților a căror dezvoltare și activitate profesională depășește substanțial cadrul impus de standardele universitare obligatorii.

Există, de asemenea, un număr important de burse de subvenție pe care UNMB le acordă din fonduri proprii. Tot din fonduri proprii, se acordă ocazional și la cerere ajutoare care adresează acest tip de solicitare Consiliului de administrație. Cererile trebuie să fie însoțite de documente justificative.

Întregul proces de acordare a tuturor burselor și ajutoarelor este transparent și în conformitate cu legislația în vigoare și cu Regulamentele și Metodologiile UNMB referitoare la acest subiect.

Avizier

Contact Serviciul Social

Admin. fin. Dinu Lucia
Telefon: 021 314 26 10 / int 131
Email: social@unmb.ro
Program de lucru cu publicul: Luni-Joi 11-13