Relații internaționale

Anunțuri

Vrei să fii student ERASMUS?

Studenți UNMB cu experiențe internaționale

Pentru mine, experiența Erasmus însemnat să mă cunosc mai bine ca muzician și ca personalitate. A fost o perioada în care mi-am format legături frumoase, am depășit frici, am trăit într-o altă cultură și am încercat un alt mod de viață. Am primit sfaturi de la profesori și oameni minunați pe care le voi purta cu mine de acum încolo. Într-un singur cuvânt, anul petrecut în Erasmus a fost o bucurie!

Loreta Porumbescu
Mobilitate Erasmus+ la Academia de Muzică din Malmo, Suedia

Mobilitatea Erasmus a reprezentat pentru mine o oportunitate de aprofundare a scopului meu personal, dar mai ales, profesional. Am acumulat informații și sfaturi utile pentru evoluția mea, dar am și avut ocazia de a învăța reguli de bază a unei noi limbi, de a vizita locuri istorice importante și de a cunoaște oameni cu diferite culturi. Datorită satisfacției pe care am primit-o în urma dedicației mele de a face față unui mediu și sistem diferite, aș repeta această experiență de nenumărate ori.

Daria Tofănescu
Mobilitate Erasmus+ la Universitatea de Muzică Fryderyk Chopin din Varșovia, Polonia

(…) În ceea ce privește pianul, am întâlnit o deschidere spre diferite tehnici de studiu extrem de practice, o privire diferită asupra cântatului și o adaptare din partea profesorului asupra fiecărui student în funcție de nevoile sale.

Toma Verly
Mobilitate Erasmus+ la Institut supérieur de Musique et de Pédagogie de Namur, Belgia

A fost o experiență minunată, care m-a ajutat și pe moment, dar și pe mai târziu și mă bucur foarte mult că am avut parte de ea. Recomand cu încredere studenților să aplice pentru bursa Erasmus+, pentru că vor câștiga din experiența asta nu doar pe plan muzical, ci și pe orice alt plan.

Andra Țăpurică
Mobilitate Erasmus+ la Royal Conservatory of The Hague, Olanda

Contact

Cezar Paul-Bădescu

Director Departament
Tel/Fax: 021.313.58.89
Email: cezar.paul.badescu@unmb.ro international@unmb.ro

Angela SINDELI

Asistent Relații Internaționale
Tel/Fax: 021.313.58.89
Email: angela.sindeli@unmb.ro

Unde ne  găsiți?

Corp Mediatecă, etajul 3 

(Strada Știrbei Vodă nr. 33, 010102 București)

Program de lucru cu publicul

Luni-Joi: 11.00-14.00

Încurajăm comunicarea prin e-mail la adresele de mai sus