Consiliere/Impresariere

În cadrul Centrului consiliere şi orientare în carieră din UNMB, studenții noștri sunt consiliați pe trei paliere:

– consilierea artistică/impresarierea studenților și a absolvenților, pentru managementul carierei și găsirea oportunităților pe piața muncii din România. (vă puteți adresa la artistic@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 314 26 37)

– consilierea studenților privind formarea profesională la universitățile din străinătate, prin granturile Erasmus sau alte proiecte de parteneriat ale UNMB, și a absolveților privind parcursul academic postuniversitar sau inserția pe piața internațională a muncii. (vă puteți adresa la international@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 313 58 89)

– consilierea psihologică a studenților, privind probleme educaţionale, afective sau relaţionale cu care se confruntă și managementul stresului. (vă puteți adresa la victor.chitic@unmb.ro)
 

Anunț selecție

Universitatea Națională de Muzică din București, prin serviciul Studio Spectacole, organizează o selecție pentru ansambluri formate din studenți UNMB, în vederea impresarierii artistice.

Pentru mai multe informașii vă rugăm să vă adresați Centrului Studio-Spectacole, sala 19, să ne contactați pe adresa de e-mail artistic@unmb.ro sau la numărul de telefon 021 314 26 37.

Comments are closed.