Consiliere/Impresariere

Universitatea Națională de Muzică din București se preocupă de toate elementele care pot contribui la îmbogățirea, eficientizarea și înfrumusețarea experienței de student în această prestigioasă instituție de învățământ superior artistic.

În UNMB funcționează Centrul de consiliere și orientare în carieră, având ca scop sprijinirea identificării modalităților optime de realizare profesională în domeniul muzical. Studenții noștri sunt consiliați pe următoarele paliere:

Consilierea artistică / Impresarierea

Studenții și absolvenții UNMB sunt consiliați pentru managementul carierei și găsirea oportunităților pe piața muncii din România.
Vă puteți adresa la Centrul Studio Spectacole

  • Email: artistic@unmb.ro
  • Telefon: 021.314.26.10/172

Consilierea internațională

Biroul Relații Internaționale oferă consiliere pentru formarea profesională la universitățile din străinătate prin granturile Erasmus sau alte proiecte de parteneriat ale UNMB, și a absolvenților privind parcursul academic postuniversitar sau inserția pe piața internațională a muncii.
Contact Biroul Relații Internaționale

  • Email: international@unmb.ro
  • Telefon: 021.313.58.89

Consilierea psihologică

Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti ofera, prin intermediul Centrului de consiliere si orientare in cariera, consiliere psihologica studentilor care au nevoie sa vorbeasca cu un profesionist despre problemele cu care se confrunta, in stricta confidentialitate si intr-un spatiu securizant. Pe langa problemele uzuale cu care se poate confrunta un student (probleme de adaptare la mediul universitar, probleme legate de mediul familial, stima de sine, etc) apar probleme specifice mediului artistic cum ar fi anxietatea de performanta sau relatia cu profesorii.
Consilierea psihologica este realizata de catre lector univ. dr. Victor Chitic, psihoterapeut cu formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala si psihoterapie analitica.
Pentru programări:
Email: victor.chitic@unmb.ro
Telefon: 0733.105.458
Corpul C, etaj 2, camera 32

Relația cu studenții

Unul dintre prorectorii UNMB și prodecanii ambelor facultăți au ca parte a atribuțiilor aferente funcțiilor dumnealor relația cu studenții, astfel încât să răspundă cu celeritate oricăror sesizări, nevoi sau probleme.
Prorector: prof. univ. dr. Verona Maier (verona_maier@unmb.ro)
Prodecan Facultatea de Interpretare: conf. univ. dr. Adrian Buciu (adrian.buciu@unmb.ro)
Prodecan Facultatea de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală: conf. univ. dr. Costin Moisil (costin.moisil@unmb.ro)
Obiectivul comun este acela de a face din perioada studenției în UNMB una care să reprezinte nu doar eficienta pregătire în domeniul muzică, ci și o etapă de viață frumoasă și bogată în trăiri memorabile pentru fiecare dintre studenți.