Consiliul de Administrație februarie 2019

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 25 februarie 2019:

 

– aprobă solicitarea Fundației Principesa Margareta a României privind desfășurarea unui masterclass de vioară (susținut de Bogdan Zvorișteanu), pentru bursierii programului Tinere Talente, în perioada 2-3 martie 2019.

– aprobă solicitarea Elite Art Club UNESCO privind proiectul Jeunesses Musicales Conducting Masterclass, adresat promovării excelenței profesionale în rândul dirijorilor din întreaga lume. Concertul de gală se va desfășura într-una din sălile U.N.M.B. în data de 21 septembrie 2019.

– aprobă solicitarea Fundației „Remember George Enescu” privind susținerea unui recital de orgă în sala „George Enescu” de către laureații premiilor I la Concursul Național de Orgă din București.
Recitalul urmează a se desfășura în anul universitar viitor.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 2 februarie 2019:

 

– aprobă continuarea realizării ziarului U.N.M.B. “Acord” și a revistei internaționale “Musicology Today”, pentru anul calendaristic 2019.

– pune la dispoziție Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB),un spațiu de desfășurare a acțiunii „Donarea salvează vieți” (acțiune desfășurată de ASSMB în cadrul unor întâlniri cu tinerii studenți în care se vor dezbate teme de interes legate de sănătate).

– aprobă încheierea unui Acord de parteneriat între U.N.M.B. și Universitatea din București având ca obiect colaborarea celor două părți în vederea organizării unei competiții studențești UB Talks și a școlii de vară „Școala de la Cumpătu. Tabără de creativitate a Universității din București”

Comments are closed.