Stimați colegi și studenți, vă invităm să participați, în data de 6 martie, între orele 16 și 18, la un important eveniment online – lansarea IN.TUNE Alliance. Pe parcursul a două ore, vor fi prezentate mai întâi principalele obiective și activități ale alianței, apoi va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Opt instituții europene din Oslo, Haga, Helsinki, Barcelona, Paris, Viena, Belgrad și București își unesc forțele și resursele în a duce învățământul superior muzical la un nivel superior de performanță. Timp de patru ani, IN.TUNE Alliance își propune implicarea activă a cât mai multor departamente în activitățile ce urmează să se deruleze în direcții precum cercetare (artistică și științifică), mobilități internaționale, inovare & diversificare a ofertei educaționale, antreprenoriat și multe altele.

Este o oportunitate unică, de care putem beneficia cu toții! Iar startul este esențial, deoarece în acest prim an se vor lua multiple decizii care vor influența traiectoria proiectului. Prin implicarea fiecăruia dintre noi, vocea UNMB va fi mai puternică și mai bine conturată.

Prezența dvs.este mai mult decât binevenită și mizăm pe implicarea dvs. în a dezvolta o nouă comunitate europeană – aceea a Alianței IN.TUNE.

Let’s TUNE IN!

Join Zoom Meeting
https://norgesmusikkhogskole.zoom.us/j/61057614707

Meeting ID: 610 5761 4707
Passcode: 831139