Luna aprilie debutează cu o diversitate de masterclasses și workshop-uri organizate în cadrul Programului ERASMUS +. Atât studenții Facultății de Interpretare Muzicală, cât și studenții Facultății de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală vor avea ocazia să participe la cursuri intensive susținute de personalități de elită din conservatoarele partenere.

Cursurile sunt deschise tuturor celor interesați, fie participanți activi sau pasivi. Pentru detalii suplimentare, Biroul ERASMUS + vă stă la dispoziție, via email – angela.sindeli@unmb.ro sau cezar.paul.badescu@unmb.ro

Astfel:

  1. În intervalul 3 -5 aprilie, Gabriel Teclu, Conservatoire Royal de Bruxelles, va susțiune un masterclass de Pian. Cursul se va desfășura în Sala Auditorium a UNMB
  2. În intervalul 3 – 5 aprilie, Rucsandra Popescu, Hochschule für Musik Bremen, va susțiune un masterclass de Cânt și dirijat coral. Cursul de va desfășura în Sala 95 a UNMB.
  3. În intervalul 4 – 6 aprilie, Jan Roelof Wolthuis, Hochschule für Musik Nürnberg, va susține un workshop de Canto & International Phonetic Alphabet. Cursul se adresează nu doar cântăreților, ci și studenților de la Muzică și se va desfășura în Sala Silvestri a UNMB.