Consiliul de Administrație octombrie 2017

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 30 octombrie 2017:

– Având în vedere Nota SSM aprobă desemnarea a trei lucrători pentru a aplica măsuri de prim ajutor (în caz de accidente, stingere incendii, avarii, cutremure, alte calamități), astfel:
Dan Bujor
Gabriel Șelișteanu
Cezar Senin

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 24 octombrie 2017:

Ref.la Nota Departamentului Canto și Artele Spectacolului Muzical (nr.3682/23.10.2017) privind prelungirea termenului pentru depunerea dosarelor de concurs în vederea obținerii gradațiilor de merit,

Prin consultarea S.I. – U.N.M.B., menține calendarul de desfășurare, aprobat de C.A. în ședința din 04 sept.2017, în vederea acordării gradațiilor de merit cadrelor didactice din UNMB (în baza „Regulamentului de concurs pentru obținerea/redistribuirea gradației de merit” și a legislației în vigoare).      

– Aprobă încheierea unui Contract între U.N.M.B. și Societatea Română de Radiodifuziune având ca obiect promovarea și înregistrarea concertelor susținute în cadrul Stagiunii de concerte UNMB, din perioada 17 oct.2017 – 30 iunie 2018.

– Aprobă solicitarea Liceului de Arte ”Dr.P.Imre” din Odorheiu Secuiesc privind donarea unui clavecin.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 13 octombrie 2017:

Aprobă solicitarea ICR de a susține, în  data de 11 noiembrie 2017, în  incinta universității, audițiile pentru EUYO – proiect muzical european organizat împreună cu ARTEXIM.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 9 octombrie 2017:

– Aprobă, de principiu, solicitarea Fundației Culturale „Remember Enescu” privind continuarea parteneriatului artistic, între UNMB Fundația Culturale „Remember Enescu”  și pentru anul univ.2017/2018, prin organizarea ciclului de recitaluri „După-amiezile muzicale Remeber Enescu”.

– Aprobă solicitarea studentului Ștefan Florin (master, an II, FCMPm), privind filmarea în sala 99 (alături de lect.univ.dr. Irina Boga) pentru emisiunea-concurs „O vedetă populară”.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 6 noiembrie 2017:

Având în vedere acordul semnat al fiicei compozitorului,

– aprobă punerea în vânzare a celor trei Sonate de pian de Aurel Stroe   (tipărite în cursul acestui an, cu fonduri UNMB), la Magazia universității, cu un preț individual de 30 lei / partitură.

– Aprobă republicarea, într-un număr de 10 ex.fiecare, a următoarelor Conferințe doctorale:

Dan Dediu:    – Modele de a înțelege muzica
– Mecanisme de validare muzicală
Dan Buciu:      – Privire generală asupra sistemelor modale aflate la baza culturilor tradiţionale româneşti
– Relaţia dinamică a sistemelor modal şi tonal
Speranța Rădulescu:   – Muzici și societăți

– Aprobă solicitarea Ambasadei României în Regatul Norvegiei privind o colaborare viitoare la nivel academic și cultural.

– În baza parteneriatului de colaborare între UCIMR și UNMB, aprobă solicitarea UCIMR privind desfășurarea unui concert de muzică nouă cu proiecție foto în sala Auditorium în data de 14 nov.2017, începând cu ora 16.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 2 octombrie 2017:

Având în vedere pensionarea Directorului „Departamentului Dirijat, Muzică religioasă și Instrumente complementare” aprobă:       

  1.   Perioada de înscriere a candidaturilor pentru funcția de director de departament: 23-26 octombrie  2017
  2. Perioada de desfășurare a ședințelor de alegeri la nivelul departamentului:
    27-30 octombrie 2017

Comments are closed.