Consiliul de Administrație noiembrie 2019

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 25 noiembrie 2019:

– aprobă susținerea unui Masterclass de către cornistul Eric Terwilliger de la Hochschule fur Musik und Theater Munich, în perioada 27-30 aprilie 2020 (urmare a solicitării profesorilor de corn din UNMB).
De asemenea, se aprobă, ca în acceași perioadă UNMB să găzduiască o expoziție de corn organizată de firma Alexander.

– aprobă încheierea unui Acord de parteneriat între UNMB și Asociația GRAFOART

– aprobă încheierea unui Protocol între UNMB și Oxford–Niculescu Education SRL privind testarea cunoștințelor de limba engleză a tuturor celor interesați de a primi un certificat de atestare a nivelului de însușire a limbii engleze prin intermediul platformei OXFORD TEST OF ENGLISH (OTE). Scopul acestui Protocol este stabilirea unei relații de colaboare preferențială / prioritară între UNMB și Editura NICULESCU.

 

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 18 noiembrie 2019:

– aprobă solicitarea Fundației Culturale „Remember Enescu” privind organizarea unui recital comemorativ, în memoria prof. Nicolae Bilciurescu, în data de  31 ianuarie 2020, în sala „G.Enescu” a UNMB.

La solicitarea managerului de proiect „ARTreprenoriat în România”,
– aprobă încheierea unui parteneriat alături de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București și de Universitatea Națională de Arte București, cu referire la proiectul „ARTreprenoriat în România”.

 

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 11 noiembrie 2019:

– aprobă solicitarea președintelui Asociației Naționale Corală din România (ANCR) privind organizarea unor concerte în sălile UNMB, în cadrul celei de-a XI-a Stagiuni corale „Paul Constantinescu”, în lunile decembrie 2019, ianuarie, februarie 2020. Pentru restul perioadei solicitate se va avea în vedere disponibilitatea sălilor, în acord cu activitățile din UNMB.

aprobă solicitarea Asociației cultural-educative Fortissimo privind închirierea sălii Auditorium, în data de 15.12.2019, pentru desfășurarea recitalului copiilor care urmează cursurile de pian și chitară organizate de asociație.

aprobă repartizarea sălilor 72 și „Dinu Lipatti” pentru activitățile destinate alegerilor prezidențiale (turul II).

 

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 4 noiembrie 2019:

– aprobă încheierea unui „Memorandum de înțelegere” (MOU) între UNMB și Institutul Kodály al Academiei de Muzică Liszt Ferenc, Institutul Balassi, Asociația Cultură prin muzică.

– aprobă încheierea unui „Acord de parteneriat” între UNMB și Filarmonica „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea având ca obiect cooperarea interinstituțională în vederea organizării și desfășurării Festivalului „Tinere Talente”, ediția 41, care va avea loc în perioada 16-18 mai 2020 în cadrul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea și tuturor concertelor în care cele 2 instituții își propun să promoveze tineri studenți și masteranzi.

Comments are closed.