Consiliul de Administrație martie 2019

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 25 martie 2019:

 

– aprobă desfășurarea unui recital intitulat „Românesc 100%”, susținut în data de 7 aprilie 2019, ora 19, în sala „G.Enescu” a UNMB. Recitalul va fi transmis live online de echipa enjoytv.ro și înregistrat de către Radio România Muzical.

– aprobă, la propunerea Comisiei de acordare a burselor de excelență, lista studenților care vor primi burse de excelență.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 18 martie 2019:

 

– aprobă încheierea unui protocol de colaborare între UNMB și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Obiectivul protocolului îl reprezintă cooperarea interinstituțională  (Programul Național Cantus Mundi).

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 11 martie 2019:

 

– aprobă organizarea în UNMB a Concursului Național de Compoziție „Ștefan Niculescu”, ediția a 12-a, 2019 și acordarea de către UNMB a trei premii.

– aprobă solicitarea Fundației Principesa Margareta a României privind organizarea evenimentului de debut al Programului Tinere Talente și desfășurarea repetițiilor în sala „Dinu Lipatti”, în perioada 24-26 martie 2019.

– aprobă încheierea unui parteneriat între UNMB și CIMRO, ca organism ce susține creația contemporană românească, din partea festivalului „Women Composing in the Balkans”, Grecia (Salonic) și implicarea unuia sau mai multor cadre didactice din Departamentul de Compoziție.

– aprobă solicitarea Societății Orff Schuwerk din Austria privind organizarea în cadrul UNMB a unui seminar de educație muzicală – metoda Orff Schuwerk, în perioada 5-8 septembrie 2019.

– aprobă încheierea unui parteneriat între UNMB și Ambasada Republicii Indonezia la București și Republica Moldova privind promovarea culturii, muzicii și artei tradiționale indoneziene.

– aprobă solicitarea Școlii Gimnaziale de Arte „Iosif Sava” București privind organizarea galei laureaților Concursului Național „Iosif Sava” în sala „George Enescu” a UNMB, în data de 26 mai 2019.

Comments are closed.