Consiliul de Administrație mai 2018

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 29 mai 2018:

Programul de funcționare al U.N.M.B. pentru perioada vacanței de vară:
– accesul pentru studiu în sediul universității (str.Știrbei Vodă nr.33) este întrerupt în perioada 15 iulie – 15 august a.c. (în această perioadă se efectuează lucrări de curăţenie / igienizare, întreţinere).
– căminul studențesc (str.G-ral Berthelot nr.8) se închide în perioada 15 iulie – 26 august a.c. (în această perioadă se vor efectua lucrări de curăţenie / igienizare, întreţinere / reparații).

– Aprobă solicitarea absolvenților Facultății de Compoziție, Muzicologie și Pedagogie Muzicală, promoția 2008, privind accesul într-o sală amfiteatru în data de 9 iunie 2018, începând cu ora 11, pentru organizarea reuniunii de 10 de la absolvire.

– Aprobă Contractul de parteneriat încheiat între U.N.M.B. și Fundația Sf.Dimitrie. Obiectul parteneriatului îl constituie colaborarea dintre părți pentru promovarea valorilor culturale naționale și internaționale, organizarea de activități, evenimente, workshop-uri, concerte etc., de interes comun.

– Aprobă prelungirea programului de studiu în UNMB, până la orele 21.30, în următoarele zile:
– 1, 2, 3 iunie respectiv, 9 și 10 iunie 2018.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 14 mai 2018:

Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală va găzdui, în perioada 26-29 septembrie 2018, al 26-lea Congres ENCATC pentru Management și Politici Culturale. Evenimentul se va desfășura sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural
– aprobă, propunerea Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală privind încheierea unui parteneriat între UNMB și INCFC având ca scop dezvoltarea activității de cercetare și editare de lucrări științifice de interes comun.

– Aprobă accesul în sala „Dinu Lipatti” a U.N.M.B. în data de 21 mai, între orele 12-14, pentru o conferință a compozitorului Liviu Marinescu (California State University Northridge) despre propria sa muzică.

– Aprobă solicitarea asociației Animal Society privind accesul echipei în incinta U.N.M.B. pentru desfășurarea proiectului „No stress with Four Paws”, în perioada 4 – 8 iunie 2018.

– Aprobă organizarea în UNMB a audiției (selectare cântăreți) propusă de Opera din Viena, în perioada 25 – 26 mai 2018.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 7 mai 2018:

Ref.la organizarea concursului național „Iosif Sava”, ediția a III-a
– aprobă solicitarea Școlii Gimnaziale de Arte „Iosif Sava” privind găzduirea, în data de 27 mai 2018, ora 10, în sala „G.Enescu” a U.N.M.B. a concertelor laureaților și a festivității de premiere.

-Aprobă solicitarea Ministerului Fondurilor Europene–Direcția Comunicare privind organizarea unui moment artistic de tip „flash mob” organizat cu ocazia Zilei Europei, în data de 8 mai 2018,în Piața Sf.Anton din Centrul Vechi al Capitalei (în intervalul orar 16.30-20.00).
Va participa Orchestra U.N.M.B.

– efectuarea unui control de către o comisie formată (prin rotație) din reprezentanți ai conducerii U.N.M.B., studenților și personalului administrativ la Căminul studențesc U.N.M.B., în fiecare zi de luni a săptămânii. 

Comments are closed.