Consiliul de Administrație mai 2017

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 30 mai 2017:


– Aprobă încheierea unui Parteneriat între U.N.M.B. și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România privind implementarea proiectului intitulat ARTS DISTRICT – 100, propus spre finanțare de UCIMR la Centrul de Proiecte al Municipiului București – ARCUB (perioada de desfășurare: 10 sept.-10 nov.2017).

– Aprobă încheierea unui parteneriat între U.N.M.B. și Festivalul Grand Prix de Roumanie „Trophaeum Artis Cantorum”. În cadrul evenimetului U.N.M.B. propune în perioada 24-26 august, conferințe, masteraclasses și un concert.Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 22 mai 2017:


– Aprobă propunerea Serviciului Bibliotecă privind un set de reguli pentru eliberarea / depunerea legitimațiilor.

– Aprobă solicitarea conf.univ.dr. Șerban Nichifor, privind desfășurarea unui concert cameral, în cadrul „Festivalului Muzicii Sacre Belgiene”, în data de 4 octombrie 2017 în sala „George Enescu”, în cadrul Stagiunii U.N.M.B.

– Aprobă solicitarea c.d.a.dr. Ion Ivan-Roncea privind reglaj general / reparare a două harpe (marca Lunacearski nr.648 și marca Lunacearski nr.826).

– Aprobă desfășurarea procesului de evaluare a cadrelor didactice din UNMB, de către studenți, în zilele de 29, 30, 31 mai 2017 (corp Mediatecă).

Având în vedere Nota Serviciului Tehnic-Achiziții,
– aprobă repararea acoperișului corpului A.Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 15 mai 2017:


– Aprobă organizarea unor colocvii / ateliere cu studenții U.N.M.B. susținute de către instrumentiști și compozitori europeni importanți, invitați în cadrul Festivalului „Săptămâna Internațională a Muzicii Noi” (21-28 mai 2017).

– Aprobă organizarea conferinței cu titlul „Agustin Barrios Mangore – figură iconică a Americii Latine”, prezentată de dl. Carlos Salcedo Centurion, director al Muzeului Barrios Mangore din Asuncion, Paraguay, în data de 15 mai 2017.

– Aprobă solicitarea Centrului de Informare al Serviciului German de Schimb Academic (DAAD) privind prezentarea unei oferte de burse de studiu sau stagii de lucru și cercetare, în data de 22 mai 2017, ora 15, sala 95.

– Aprobă susținerea de către Ansamblul „ARCHAEUS” a unui concert portret „Ghenadie Ciobanu” – Președinte de onoare al Uniunii Compozitorilor din Republica Moldova, în data de 6 iunie 2017, în sala Auditorium a U.N.M.B.

– Aprobă vizitarea U.N.M.B., în cadrul „Săptămâna altfel”, de către elevi ai Liceului „Alexandru Vlahuță” din București în data de 16 mai 2017, între orele 13 -14.
– Aprobă noul model de legitimație U.N.M.B., pentru studenți, doctoranzi, cadre didactice și personal administrativ.
Legitimațiile se vor completa la Serviciul Bibliotecă (fil.Maria Cioponea – șef serviciu Bibliotecă).

– Aprobă publicarea la Editura U.N.M.B. a celui de-al IV-lea volum din seria EnArmonia. Solfegiu, dictat, elemente de Teoria muzicii, într-un număr de 22 exemplare.Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 2 mai 2017:


– Aprobă solicitarea directorului Departamentului Canto și Artele Spectacolului Muzical privind susținerea unui masterclass de către baritonul Gheorghe Crăsnaru, în perioada 16 – 19 mai 2017, în sala Auditorium a U.N.M.B.

Comments are closed.