Consiliul de Administrație iunie 2019

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 24 iunie 2019:

– aprobă documentul intitulat INFORMARE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidațior la admitere, studenților, masteranzilor și doctoranzilor”, document ce constituie varianta revizuită a Notei de informare întocmită pentru anul universitar anterior, elaborată în concordanță cu art.12 din Regulamentul GDPR și cu elementele noi rezultate în urma procesului de consultări cu reprezentanții departamentelor UNMB la finalizarea cartografierii prelucrărilor de date cu caracter personal

– aprobă programul de funcționare al Serviciului Bibliotecă în perioada vacanței de vară (08.07-31.08.2019), după cum urmează:

  • compartiment împrumut, sala de lectură, colecții electronice: orele 8 – 12.

Programul de funcționare al U.N.M.B. pentru perioada vacanței de vară:

  • accesul pentru studiu în sediul universității (str.Știrbei Vodă nr.33) este întrerupt în perioada 15 iulie – 18 august a.c. (în această perioadă se efectuează lucrări de curăţenie / igienizare, întreţinere). Excepție fac studenții de la harpă, orgă, contrabas și percuție, pe baza listelor nominale.
  • căminul studențesc (str.G-ral Berthelot nr.8) se închide în perioada 8 iulie – 25 august a.c. (în această perioadă se vor efectua lucrări de curăţenie / igienizare, întreţinere / reparații).

În baza parteneriatului încheiat între UNMB și Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București,

– aprobă desfășurarea unui concert de jazz în sala Auditorium a UNMB, în data de 19 octombrie 2019, susținut de pianistul Binder Károly (șeful catedrei de jazz din cadrul Universității de Muzică Liszt Ferenc din Budapesta) și saxofonistul Borbély Mihály.

Comments are closed.