Consiliul de Administrație februarie 2018

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 26 februarie 2018:

Ref.la acordarea burselor de excelență în UNMB pentru anul univ.2017-2018, aprobă calendarul de desfășurare:
I. Perioada de înscriere:                                       5 – 20 martie 2018
II. Comisia de acordare a burselor speciale de excelență: 24 – 26 martie 2018
III. Consiliul de Administrație:                               28 – 29 martie 2018
IV. Anunțarea rezultatelor:                                    30 martie 2018

– Aprobă solicitarea Directorului D.M.S.E.M. privind acordarea de burse de cercetare, în sumă totală de 2500 lei, pentru Concursul Național de Muzicologie și Concursul Studențesc de Teoria muzicii, edițiile din 2018.

– Aprobă solicitarea conf.univ.dr. Roxandra Tăbăcaru-Hogea privind proiectul „Don Giovanni” de W.A.Mozart; devizul estimativ pentru confecționarea decorurilor și costumelor.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 19 februarie 2018:

– Aprobă solicitarea c.d.a.dr. Ion Ivan-Roncea privind desfășurarea Festivalului de Harpă București, ediția a treia, în perioada 26–28 oct.2018 (organizat de U.N.M.B. și Asociația Harpiștilor din România).

– Aprobă încheierea unui Protocol de colaborare între U.N.M.B. și Societatea Internațională de Studii Muzicale Timișoara (SISM) privind  desfășurarea activităților în cadrul Congresului Internațional de Muzicologie, ediția a IV-a, 26 – 28 oct.2018, Timișoara.

– Aprobă solicitarea C.S.III dr. Roman Vlad privind organizarea unui concert de muzică electronică belgiană în data de 2 martie 2018, începând cu ora 19, sala Auditorium.

– Aprobă, de principiu, solicitarea Asociației Sioniste din România privind organizarea unui concert de muzică românească și israeliană cu titlul „Muzica unește”.

– Aprobă încheierea unui Acord de parteneriat între U.N.M.B. și Centrul Cultural Buftea privind organizarea și desfășurarea unor activități culturale.

– Aprobă solicitarea directorului Departamentului de Compoziție, conf.univ.dr. Christian Berger, privind organizarea în UNMB a Concursului Național de Compoziție „Ștefan Niculescu”, ediția a 11-a, 2018, precum și acordarea sumei de 1200 lei pentru premii de concurs.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 5 februarie 2018:

– Aprobă Referatul Directorului Editurii UNMB privind intrarea în magazia UNMB, în vederea vânzării, a unor volume din Musicology Today.

Ref.la proiectul Jeunesses Musicales Conducting Masterclass,

– aprobă solicitarea ELITE ART Club UNESCO privind închirierea unor săli, astfel:

  • o sală de orchestră,
  • o sală cu două piane (perioada 20–23 august a.c.)
  • sala „G.Enescu” (data de 24 septembrie a.c.pentru Concertul de Gală).

– Aprobă, de principiu, solicitarea c.d.a.dr. Ion Ivan-Roncea privind desfășurarea Festivalului de Harpă București, ediția a treia, în perioada 23–25 oct.2020 (organizat de U.N.M.B. și Asociația Harpiștilor din România).

– Aprobă solicitarea reprezentantului asociației Animal Society privind accesul echipei asociației în incinta UNMB pentru a desfășura, în perioada sesiunii de examene, proiectul „No stress with Four Paws”.

 

Comments are closed.