Consiliul de Administrație aprilie 2018

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 23 aprilie 2018:

În baza H.G.nr.207/2018 privind stabilirea zilei de 30 aprilie 2018 ca zi liberă,
            pentru recuperarea zilei de 30 aprilie:

  • se va prelungi corespunzător timpul de lucru (până la data de 11 mai 2018)
  • se vor recupera orele după un program stabilit, de comun acord, cu studenții.

– aprobă solicitarea Școlii primare „Just4kids” privind vizitarea U.N.M.B. de către un grup de preșcolari în cadrul programului „Școala altfel”

– aprobă încheierea unui Contract de parteneriat între U.N.M.B. și Muzeul Național „George Enescu” București având ca obiect editarea și tipărirea volumului lui Corneliu-Dan Georgescu.

– aprobă susținerea unui recital de muzică contemporană al Colectivului din Stuttgart pentru Muzică Actuală, în sala „George Enescu” a UNMB, în perioada 3-6 decembrie 2018.

– aprobă solicitarea Seminarului Teologic Ortodox din București privind susținerea celei de-a 2-a Ediții a Concursului Național de Muzică Psaltică pentru Seminariile și Liceele teologice Ortodoxe din România, în sala „George Enescu” a UNMB, în data de 12 mai 2018, între orele 10 – 14.

– aprobă solicitarea Școlii de muzică nr.2 privind susținerea unui recital de către elevii acestei școli, în sala „Dinu Lipatti” în data de 29 aprilie 2018.

Cele mai importante decizii luate de Consiliul de Administraţie, şedinţa din 16 aprilie 2018:

– Aprobă solicitarea Institutului Balassi – Institutul Maghiar din București privind încheierea unui parteneriat cu U.N.M.B. cu un nou proiect reprezentând un Concert de Jazz.

– Aprobă încheierea unui Parteneriat-cadru cu Școala Gimnazială de Arte nr.2 în vederea colaborării (activități artistice și de perfecționare a cadrelor didactice).

– Aprobă solicitarea Digi 24 privind realizarea unor interviuri cu profesori de la U.N.M.B.

– Aprobă solicitarea Fundației Principesa Margareta a României privind desfășurarea repetițiilor pentru evenimentul „Identități” în sala „Dinu Lipatti” a UNMB, în zilele de 17 și 18 aprilie 2018.

– Aprobă solicitarea Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București privind susținerea celui de-al patrulea recital în sala „Dinu Lipatti” a U.N.M.B.

– Aprobă solicitarea lect.univ.dr. Diana Rotaru privind susținerea unei prezentări despre muzica compozitorului Kee Yong Chong din Malaezia, de către compozitor, în perioada 2-4 mai 2018.

– Aprobă solicitarea reprezentantului promoției 1978 (a Conservatorului „C.Porumescu” din București) privind acordarea sălii 95, în data de 21 august 2018, pentru întâlnirea de 40 de ani de la absolvirea facultății.

Comments are closed.