VOXearlyMUS Multiplier EVENT and Early Music Platform – Bucharest,
25th – 26th of May 2018

Universitatea Natională de Muzică din București vă invită la Platforma de Muzică Veche și la Evenimentul de multiplicare al Proiectului de parteneriat strategic ERASMUS + KA2, VOXearlyMUS, în intervalul 25 – 26 mai 2018. Acest dublu eveniment este organizat în parteneriat cu Asociația Europeană a Conservatoarelor (AEC).

Proiectul de parteneriat strategic ERASMUS + KA2, VOXearlyMUS este primul de acest gen, coordonat de Universitatea Națională de Muzică din București și cuprinde opt instituții de învățământ superior și asociații profesioniste, precum Den Haag Royal Conservatoire, Arrigo Boito Conservatorio di Musica di Parma, Arrigo Pedrollo Conservatorio di Vicenza, Joseph Haydn Konservatorium Eisenstadt, Asociația Europeană a Conservatoarelor, Asociația Națională Corală din România și Fondazione Italiana per la Musica Antica. Obiectivul general al acestui proiect este înființarea unui program internațional de master pentru mici ansambluri vocale de muzică veche. Evenimentul la care sunteti invitați va cuprinde și diseminarea rezultatelor acestui proiect, constând într-un manual de dezvoltare curiculară și cercetare repertorială în domediul muzicii vechi vocale și într-un DVD cuprinzând cele mai reprezentative momente derulate pe parcursul celor trei ani de proiect (master classes, conferințe, workshop-uri, interviuri, concerte). Pentru mai multe detalii privind proiectul, vă rugăm să accesați pagina www.voxearlymus.unmb.ro

În vederea participării la acest eveniment, vă rugăm să accesati pagina Asociației Europene a Conservatoarelor – www.aec-music.eu/events/early-music-platform-2018 – unde puteți găsi toate detaliile necesare: invitatie, program, formular de inregistrare, etc.

Comments are closed.