Erasmus+: Schimburi universitare cu Academia de Muzică și Dans din Ierusalim

În zilele acestea, se află în universitatea noastră compozitorul Ari Ben-Shabetai, decanul Facultății de Compoziție, Dirijat și Educație Muzicală a Academiei de Muzică și Dans din Ierusalim. Vizita invitatului israelian se desfășoară în cadrul programului Erasmus+ de schimburi universitare între UNMB și Academia de Muzică și Dans din Ierusalim.

Programul domnului Ari Ben-Shabetai presupune cursuri individuale de compoziție cu studenții universității noastre, o conferință în cadrul Școlii Doctorale, intitulată ”Compoziția astăzi” (marți, 17 aprilie, orele 11-13) și o conferință de prezentare a operei componistice proprii (joi, 19 aprilie, orele 14-16, Sala Auditorium).

În afară de schimburile universitare care vizează cadrele didactice, în cadrul acestui program sunt prevăzute și mobilități pentru studenți și un student din UNMB va avea șansa să studieze la Academia de Muzică și Dans din Ierusalim, în primul semestru al anului universitar următor. Pentru aceasta, va fi organizată o selecție în luna mai.

Comments are closed.